Mușat & Asociații recrutează avocați inteligenți și curajoși, care pot face diferența între ceea ce unii percep ca un mediu sever sau neprietenos și ceea ce este în realitate un mediu performant, cu rezultate impresionante în peste 30 de ani de activitate, în care s-au format mulți dintre cei mai apreciați și renumiți avocați din piața avocaturii din România și în care se lucrează pe unele dintre cele mai complexe proiecte din piață.

Candidații trebuie să stăpânească foarte bine limba engleza și să fie deschiși să lucreze în echipă, în proiecte cu natură pluridisciplinară, M&A, Corporate, Capital Markets, Banking & Finance, Achiziții Publice, Mediu și Litigii specializate în practicile anterior menționate.

Experiența anterioară în aceste arii de practică va fi evaluată în funcție de nivelul de senioritate al aplicantului.

Pot aplica atât avocați definitivi, dar și stagiari.

Evaluarea se va desfășura la sediul Mușat & Asociații, sub forma de interviu cu partenerii implicați, în baza unui eseu a cărui temă va fi comunicată fiecărui aplicant selectat, după studierea CV-ului, a foii matricole și a eventualelor referințe depuse în susținerea aplicației.

CV-urile, foile matricole, eventualele referințe, precum și orice solicitări de clarificare se vor comunica electronic, la adresa corina.danu@musat.ro, în atenția Dlui. Răzvan Stoicescu, Deputy Managing Partner, cu subiectul “Candidatură procedură recrutare avocat M&A Q3 2021”.

Print Friendly, PDF & Email