Elena Cirlig 230
ELENA CÎRLIG
attonery_underline

Partner

Arii de practică: Litigii & Arbitraj, Drept Civil, Drept Administrativ, Drept Societar & Comercial

 

Telefon: +40-21 202 59 18

Fax:  +40 21 223 04 95

E-mail: elena.cirlig@musat.ro

 

Adresă: Bulevardul Aviatorilor 43, Sector 1, Cod poștal 011853, București, România

Cariera Dnei. Elena Cîrlig a început mai bine de 3 decenii, inițial ca avocat în Baroul Brașov, iar mai apoi ca judecător la Judecătoria Făgăraș, la Curtea de Apel Alba-Iulia și mai apoi la Curtea de Apel Brașov. Cariera de magistrat culminează cu numirea în prestigioasa poziție de Judecător inspector la Consiliul Superior al Magistraturii, după care se reîntoarce în avocatură și din această calitate se alătură echipei Mușat & Asociații.

Ca avocat de litigii, Dna. Cîrlig asistă și reprezintă atât clienții locali, dar și pe cei internaționali ai firmei, în ariile de practică Litigii & Arbitraj, Drept Civil & Comercial, Drept Administrativ și Drept Societar & Comercial.

De asemenea, Dna. Cîrlig coordonează activitatea biroului Mușat & Asociații din Cluj Napoca încă din anul 2012.

Carieră și calificări

EDUCAȚIE

 • Diplomă de Licență în Drept – Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (1983)

LIMBI VORBITE

 • Română și Franceză

Experiență relevantă

 • Coordonarea echipei legale de litigii Mușat & Asociații Cluj în reprezentarea liderului național al industriei de carne de pui, în legătură cu numeroase litigii de muncă și alte acţiuni formulate de angajat.
 • Reprezentarea unei companii românești, producătoare de plumb, zinc și alte neferoase, în dosare având ca obiect contestație în anulare și diverse contestații la executare.
 • Reprezentarea liderului în domeniul distribuţiei de produse de uz veterinar, în litigii de muncă privind desfacerea contractului de muncă, daune materiale și morale.
 • Coordonarea echipei legale de litigii Mușat & Asociații Cluj în reprezentarea celui de-al doilea mare producător mondial de electrocasnice în litigii de muncă privind desfacerea contractului de muncă, drepturi salariale și alte sporuri.
 • Reprezentarea unui furnizor global de produse, soluții și servicii de management al energiei și datelor în domeniul construcțiilor de autovehicule și alte domenii industrial, în procedura disciplinară și coordonarea echipei legale Mușat & Asociații Cluj în reprezentarea clientului în litigiile de muncă.
 • Reprezentarea unui grup internațional olandez care operează în sectorul financiar în litigiile privivind punerea în executarea a titlului executor și  în contestațiile la executare.
 • Coordonare și reprezentarea unei societăți pe acțiuni, producător de echipamente pentru industria metalurgică, în dosarele civile privind rectificare CF, granituire.
 • Coordonarea echipei legale de litigii Mușat & Asociații Cluj în reprezentarea liderului mondial în soluții de polimer inginerie, în numeroase acțiuni privind anulare act administrativ, pretenții.
 • Reprezentarea unei intreprinderi pe acțiuni cu tradiție în metalurgia pulberilor și a institutului de cercetare și proiectare tehnologică Tehnomag în litigii privind anularea unor acte administrative.
 • Reprezentarea companiei naţională de transporturi aeriene române în diverse litigii de muncă privind bonusuri şi alte beneficii pretinse de sindicate şi angajaţi în legătură cu numeroase acţiuni introduse de angajaţi privind drepturi salariale.
 • Coordonarea Biroului Mușat & Asociații Cluj, asistarea şi reprezentarea a numeroşi clienţi în domeniul dreptului civil privind dreptul de proprietate, despăgubiri, daune și familiei, în legătură cu parcurgerea procedurii de divorţ pe cale administrativă, notarială sau în faţa instanţelor de judecată, partajul bunurilor comune, stabilirea locuinţei minorilor şi modalitatea de exercitare a autorităţii părinteşti.

Afilieri

 •  Uniunea Națională a Barourilor din România (1983)

Section

Empty section. Edit page to add content here.
Print Friendly, PDF & Email