Prezentare generală și experiență

Echipa noastră de Drept Bancar şi Financiar, una dintre ariile cheie de practică ale firmei, asistă de 30 de ani bănci, corporații și instituții financiare într-o gamă largă de tranzacții și probleme de reglementare, atât de consultanță, cât și de natură litigioasă.

Experiența noastră cuprinde credite sindicalizate, finanţări de achiziţii și fuziuni, finanţări de active, de proiecte, securitizări, instrumente financiare derivate, servicii complete privind valorile mobiliare internaționale, precum și consultanță în aspecte de reglementare, conformitate și combatere a spălării banilor, în toate tipurile de operațiuni financiar-bancare.

Printre clienții noștri se numără creditori și debitori din toate sectoarele industriale și economice și ni se solicită frecvent sfatul juridic de către importante bănci locale și internaționale ce acționează individual sau sub formă de sindicate, precum și de firme de investiții și finanțatori. De asemenea, consiliem bănci, furnizori de servicii de plată, emitenți de monedă electronică și furnizori de tehnologie financiară (fintech) în chestiuni de conformitate cu reglementările pieței și acționăm ca o interfață privind relațiile cu toate autoritățile de supraveghere și reglementare române din domeniul bancar.

Avocații noștri specializați în drept bancar și financiar lucrează în strânsă colaborare cu echipele de drept fiscal, PPP, drept imobiliar și al construcțiilor, infrastructură, energie și resurse naturale și litigii și se folosesc de experiența practică a acestora atunci când oferă consultanță cu privire la orice probleme de natură bancară și financiară, de la cele mai simple, la cele mai complexe

Monia Dobrescu
delimiter-2
monia-dobrescu

Partener

Arii de practică: Drept Bancar, Financiar și Piețe de Capital, Drept Imobiliar și Construcții, Fuziuni și Achiziții/Privatizări, Drept Societar și Comercial, Infrastructură și PPP / Achiziții Publice

Telefon: +40 21 202 59 19

Fax: +40 21 223 04 95

E-mail: monia.dobrescu@musat.ro 

Adresa: Bulevardul Aviatorilor 43, Sector 1, Cod poștal 011853, București, România

all_underline

O selecţie a celor mai recente mandate include consultant acordată pentru:

 • Una dintre cele mai importante instituții financiare europene cu privire la finanțarea în valoare de 200.000.000 USD acordată filialei unuia dintre cei mai mari jucători din industria petrolului și a gazelor din Europa de Sud-Est, garantată prin diverse garanții şi garanţii colaterale acordate de către societatea-mamă și de către două dintre filialele sale din România.
 • O importantă bancă elvețiană activă în sectorul de servicii bancare private, de investiții și administrare de investiții, precum și un mare grup financiar european activ în domeniul serviciilor bancare, cu privire la facilitatea de credit la termen acordată unei societatăți specializate în comercializarea produselor agricole și agrochimice, în valoare de 200.000.000 CHF, pentru finanțarea indirectă parțială a unor bilete la ordin şi pentru refinanțarea facilității de credit acordate în anul 2013 în scopul achiziționării în mod indirect de către aceasta a Azomureș, o societate-gigant din România ce acționează în industria îngrăşămintelor.
 • Consorțiul bancar alcătuit din două mari instituții bancare din Italia, în legătură cu garantarea creanțelor băncilor născute dintr-o finanțare de mai multe milioane acordată de către bănci în scopul achiziționării acțiunilor unui jucător local din industria energiei.
 • Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din lume, cu privire la implementarea unui mecanism de factoring cu recurs pe piața din România.
 • Un jucător important din domeniul financiar din Elveția în legărtură cu facilitățile de credit (și pachetele de garanții aferente) în plus față de suma de 100.000.000 USD acordată unui jucător important din industria petrolieră.
 • Una dintre cele mai mari bănci din Danemarca, în legătură cu constituirea unui pachet de garanții aferente unei finanțari de 26.000.000 DKK acordate unui important jucător local de pe piața imobiliarelor.
 • O mare societate multinațională internaţională activă în industria serviciilor financiare, cu privire la lansarea pe piața din România a produselor International Corporate Currency („ICC”).
 • Cea mai mare bancă din România în legătură cu finanțarea, în valoare de mai multe milioane de EUR, acordată în vederea dezvoltării în România a două mari parcuri fotovoltaice.
 • Un mare grup internațional financiar și de investiții, în legătură cu majorarea unei facilități de credit în valoare de mai multe milioane de EUR acordate filialei locale a unui dezvoltator imobiliar din Cehia, în vederea dezvoltării în România a unei importante clădiri de birouri.
 • O mare bancă comercială din Koreea de Sud, în legătură cu diverse probleme legale legate de finanțarea a cinci proiecte fotovoltaice.
 • Un afiliat local al unuia dintre cei mai mari producători de pompe din lume cu sediul în Danemarca, în legătură cu diverse aspecte ce intră sub incidenţa legislaţiei române.
 • Un furnizor european de soluții de finanțare, în legătură cu o gamă întreagă de aspecte societare şi comerciale aferente activităţii sale de leasing în România, cum ar fi reglementări valutare, termeni şi condiţii aplicabile operaţiunilor de leasing, tipuri de garanţii , executarea garanţiilor, redobândirea posesiei bunurilor, impozite, asigurări, precum şi redactarea şi revizuirea de diverse contracte de leasing transfrontalier şi local, contracte de garanţie, contracte de prestări servicii şi contracte de colaborare între societăţi din cadrul grupului, cât şi cu privire la o serie de aspecte privind co-finanţarea mai multor proiecte finanţate din fonduri structurale şi garanţiile aferente acestora.
 • O importantă firmă privată de investiții, în legătură cu potenţiala achiziție a 70% din pachetul de acțiuni al unei firme de construcții spaniole de top, precum și preluarea indirectă a filialelor acesteia.
 • Una dintre cele mai importante instituții financiare din Europa, în legătură cu structurarea şi negocierea unei linii de credit în valoare de 370.000.000 EUR, acordată operatorului român din domeniul infrastructurii metropolitane în vederea construirii unei noi magistrale de metrou în București.
 • O importantă firmă de investiții israeliană cu privire la finanţarea în valoare de aproximativ 234.000.000 EUR primită de la o bancă germană în scopul dezvoltării celui mai mare centru comercial din România. Am consiliat această societate şi în legătură cu împrumutul în valoare de 13.400.000 EUR acordat de către divizia austriacă a uneia dintre cele mai mari bănci din Europa pentru finanţarea construcţiei primei clădiri de birouri dintr-o zona de birouri aflată în vecinătatea centrului comercial respectiv.
 • Un fond de investiţii al celei mai mari societăți europene de administrare a investițiilor, în legătură cu o linie de credit în valoare de 225.000.000 EUR, pusă la dispoziţie de către o importantă bancă din Germania pentru refinanţarea achiziţiei şi administrării portofoliului de imobile industriale aparţinând fondului, situate în România, Republica Cehă, Polonia şi Ungaria.
 • Una dintre agențiile europene care asigură finanțare societăților mici și mijlocii, cu privire la implementarea în România a unui proiect în valoare de 100.000.000 EUR, prin care aceasta administrează, în numele Statului român, fondurile structurale furnizate de UE pentru dezvoltarea sectorului IMM-urilor.
 • O importantă companie canadiană acționând în domeniul explorării zăcămintelor de petrol și gaze, în legătură cu facilitatea de credit în valoare de 105.000.000 GBP acordată de un consorţiu de bănci condus de una dintre cele mai importante bănci europene.
 • Filiala elvețiană a uneia dintre cele mai importante bănci europene şi o companie globală furnizoare de servicii financiare, în legătură cu facilitatea de credit de peste 120.000.000 EUR acordată unui important comerciant internațional de produse agricole și agrochimice.
 • Una dintre cele mai mari bănci private din Austria, cu privire la acordarea unei facilități de credit în valoare de 12.000.000 EUR în scopul refinanțării achiziției și renovării unei importante clădiri de birouri din București.
 • O importantă companie canadiană acționând în domeniul explorării zăcămintelor de petrol și gaze, în legătură cu o finanţare în valoare de 15.000.000 USD.
 • Filiala locală a uneia dintre companiile de top din domeniul farmaceutic, cu privire la o finanţare în valoare de 43.000.000 EUR acordată de un consorţiu de bănci condus de una dintre cele mai importante bănci din Austria.
 • O instituție financiară lider în Republica Populară Chineză (PRC) în legătură cu o finanțare de multe milioane pentru dezvoltarea a două centrale electrice fotovoltaice de 55MW în România.
 • Managementul investițiilor corporative și serviciile financiare al unuia dintre cele mai mari grupuri bancare franceze în ceea ce privește finanțarea companiilor mari de comercializare a petrolului în valoare de 750.000.000 USD, precum și în ceea ce privește crearea pachetului de garanții aferent.
 • Un important furnizor de servicii IT din Europa Centrală și de Sud-Est și Austria, în legătură cu garanţiile constituite in favoarea unei mari instituții bancare austriece în vederea garantării refinanţării creditelor în valoare de peste 70.000.000 EUR.
 • Un mare jucător local din industria feroviară, în legătură cu un contract de credit sindicalizat în valoare de 120.000.000 EUR acordat de mari bănci din Europa în conformitate cu documentele standard LMA.
 • Una dintre așa-numitele „megabănci” japoneze, în legătură cu împrumutul sindicalizat în valoare de 221.000.000 USD acordat uneia dintre cele mai importante bănci din România.
 • Una dintre cele mai mari instituții bancare austriece de investiţii cu privire la o facilitate de credit în cuantum de 71.500.000 EUR acordată unei societăți care deține un hotel de lux din București.
 • Cea mai mare bancă de economii din Europa, cu sediul în Spania, pentru finanţarea unor achiziţii imobiliare şi proiecte de dezvoltare imobiliară în România, însumând peste 200.000.000 EUR.
 • Filiala olandeză a uneia dintre cele mai importante bănci din Europa, în calitate de bancă coordonatoare, în legătură cu acordarea unui împrumut în valoare de 262.300.000 EUR către două societăţi, parte a unui grup din Cehia activ în industria energetică.
 • O bancă româno-britanică și una dintre cele mai importante bănci din România, în procesul de acordare al unui împrumut pe termen lung, în valoare de 115.000.000 USD, către unul din liderii din industria maritimă.
 • Una dintre cele mai importante instituții financiare europene în legătură cu împrumutul în valoare de 232.000.000 EUR acordat unei autorități publice din România în scopul reabilitării infrastructurii şi dezvoltării edilitare.
 • O bancă europeană pentru dezvoltare multilaterală, cu privire la contractul de împrumut în valoare de 135.000.000 EUR acordat în favoarea a două societăţi române.
 • O filială a unei importante bănci olandeze, cu privire la constituirea unui pachet de garanţii şi finanţarea corespunzătoare a unor importante societăţi comerciale din domeniul petrolier, a căror valoare totală depăşeşte 90.000.000 USD.
 • Filiala din România a unei importante bănci de investiții din Austria, în legătură cu un împrumut în valoare de 100.000.000 EUR acordat de instituția centrală băncilor cooperatiste din Germania.
 • Una dintre cele mai mari bănci austriece de investiţii cu privire la împrumutul în valoare de 14.500.000 EUR, acordat unui grup austriac de investiţii, acţionar al uneia dintre cele mai mari rafinării petroliere din România.
 • O bancă privată din Elveția, principala instituţie bancară a unuia dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa, în legătură cu pachetul de garanţii având drept scop garantarea liniilor de credit acordate unei mari societăţi din domeniul comerţului petrolier, în valoare de peste 25.000.000 USD.
 • Filiala unuia dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din Europa, cu privire la un împrumut sindicalizat în valoare de 100.000.000 EUR pentru finanţarea achiziţiei unor unităţi de desfacere industrială în România.
 • O mare companie internațională activă în domeniul energiei electrice, în legătură cu refinanţarea unui credit de mai multe milioane acordat de către o bancă românească de top către unul dintre cei mai importanţi comercianţi privaţi de energie electrică la nivel local, în cadrul procesului de achiziţie.
 • Filiala elvețiană a unei instituții financiare din Europa, lider european în servicii bancare şi financiare, cu privire la diverse operaţiuni de finanţare şi garantare, în valoare de peste 220.000.000 USD, acordate în vederea dezvoltării activităţii unor societăţi de renume din domeniul comerţului cu produse petroliere.
 • Filiala japoneză a unei societăți de servicii de investiții financiare și una dintre cele mai mari bănci din Statele Unite ale Americii, în legătură cu o facilitate de credit în valoare de 18.000.000.000 JPY, acordată anterior celui de-al doilea producător mondial de capsule farmaceutice.
 • Unul dintre cei mai mari producători mondiali de vapoare, originar din Olanda, cu privire la un împrumut sindicalizat în valoare de 651.000.000 EUR, acordat clientului şi grupului de societăţi din care acesta face parte (inclusiv filiala din România) de un consorțiu alcatuit din trei mari banci olandeze. În plus, am asigurat consultanţă în ceea ce priveşte majorările ulterioare ale creditului, în cuantum de 150.000.000 EUR, suma maximă totală depăşind astfel valoarea de 900.000.000 EUR.
 • Una dintre cele mai mari bănci canadiene, cu privire la contractele aferente unor facilităţi de credit de tip revolving, cu termen de 364 de zile şi, respectiv, 4 ani, fiecare având o limită de 500.000.000 USD, ambele puse la dispoziţia unui producător multinaţional de electronice şi anumitor filiale ale acestuia.
 • Una dintre agențiile Uniunii Europene care asigură finanțare societăților mici și mijlocii, în legătură cu o facilitate de credit de mai multe milioane de euro, acordată către cea mai mare instituţie financiar-nebancară din România, specializată în micro-finanţare, în contextul Deciziei nr. 283/2010/UE a Parlamentului European pentru ocuparea forţei de muncă şi incluziune socială, având ca scop sprijinirea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi a profesiilor liberale în Uniunea Europeană.
 • O importantă bancă belgiană, cu privire la o linie de credit multi-opţiune şi o facilitate de credit pentru angajamente indirecte acordate către filiala locală a unui important furnizor internaţional de combustibil pentru aviaţie.
 • O bancă austriacă pentru punerea în executare a garanţiilor reale imobiliare aferente unor scheme de finanţare de mai multe milioane de euro.
 • O societate de consultanță financiară din Marea Britanie, în legătură cu un împrumut sindicalizat, în valoare de 40.000.000 EUR, pus la dispoziţie de o mare bancă din Austria şi una dintre cele mai importante bănci din România, pentru dezvoltarea unui parc comercial şi de retail în București.
 • Filiala din România a uneia dintre cele mai renumite bănci scoțiene, în procesul de revizuire a procedurilor de acordare a liniilor de credit, precum şi a întregii documentaţii bancare din perspectiva Directivei MiFID. Serviciile de asistenţă juridică au cuprins şi reprezentarea acesteia într-un litigiu administrativ complex împotriva procesului-verbal de contravenţie încheiat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) în legătură cu pretinsa încălcare a normelor privind protecţia consumatorilor, dar şi în cadrul litigiilor deschise împotriva băncii de către un număr de clienţi, având ca obiect includerea unor pretinse clauze abuzive în contractele de împrumut ale băncii.
 • Filiala din România a uneia dintre cele mai mari bănci din Israel, în legătură cu finanţarea în valoare de 19.200.000 EUR, a două proiecte rezidenţiale dezvoltate de unul dintre cei mai de succes dezvoltatori, printre acţionarii săi numărându-se şi un fond de investiții american și un mare dezvoltator austriac din domeniul imobiliarelor.
 • Două bănci suedeze, cu privire la împrumuturile de peste 20.000.000 USD, acordate uneia dintre cele mai mari societăți de aeronave regionale de leasing şi comercializare a turbo-propulsoarelor în vederea finanţării unui număr de cinci aeronave Saab 2000 închiriate către o companie aeriană română.
 • Redactarea şi negocierea contractelor încheiate de depozitarul naţional al informaţiilor privind creditele de consum, cu privire la implementarea în România a sistemului de monitorizare a creditelor, redactarea şi negocierea contractelor de participare încheiate de majoritatea băncilor şi instituţiilor financiare.
 • O importantă bancă din Belgia, în legătură cu înfiinţarea reţelei sale de sucursale în România, inclusiv elaborarea şi structurarea întregii documentaţii bancare folosite în activitatea sucursalelor locale: contracte de linii de credit, contracte club-deal, garanţiile aferente acestora etc. În plus, am acordat consultanţă băncii şi cu privire la implementarea în România a Directivei privind Serviciile de Plată şi întregii game de norme, limitări şi alte aspecte juridice derivate din aceasta, incluzând o analiză aprofundată a documentaţiei bancare standard, pentru a asigura conformitatea cu aceasta.
 • Filiala românească a celei mai renumite bănci scoțiene în legătură cu soluționarea unui potențial litigiu cu o companie românească cu o tradiție puternică în comercializarea echipamentelor industriale realizate în România pentru recuperarea de către aceasta din urmă a sumelor de până la 17.000.000 USD provenite din relații de afaceri transfrontaliere.
 • Una dintre cele mai importante bănci germane, în legătură cu aspecte ale legislaţiei române aplicabile operării unui sistem internaţional de cash pooling şi compensare pentru un grup de societăţi, ce a inclus şi o societate română.
 • O importantă bancă austriacă, cu privire la un credit sindicalizat, în valoare de 70.000.000 USD, acordat unuia dintre cei mai importanți jucători de pe piața petrolului din România.
 • O importantă bancă europeană multilaterală pentru dezvoltare, în legătură cu un contract de împrumut încheiat cu cea mai mare bancă din România, prin care aceasta din urmă a contractat o linie de credit în valoare de 50.000.000 EUR, în vederea acordării de împrumuturi ipotecare.
 • O importantă bancă europeană multilaterală pentru dezvoltare, în legătură cu două contracte de împrumut încheiate cu o importantă bancă din România, prin care aceasta din urmă a contractat o facilitate de credit în valoare de 40.000.000 EUR, pentru finanţarea de împrumuturi ipotecare rezidenţiale.
 • Una dintre cele mai importante societăți din Italia activă în domeniul energiei electrice (şi a doua din Europa), în procesul de structurare, negociere şi modificare a unei scheme complexe de garantare împotriva riscurilor, pusă în practică de cea mai importantă instituție financiară a Organizației Națiunilor Unite, una dintre cele mai mari bănci din America şi una dintre autoritățile centrale din România, în scopul acoperirii riscului apariţiei unor modificări cu efect negativ în reglementare, cu referire la activităţile de distribuţie şi furnizare de energie electrică în România.
 • Cea mai mare bancă din Japonia, cu privire la un împrumut la termen, în valoare de 25.000.000 EUR, acordat Băncii Comerciale Române, o mare bancă din România.
 • O bancă europeană multilaterală pentru dezvoltare, în legătură cu un contract de împrumut în valoare de 22.500.000 EUR încheiat cu cea mai importantă bancă din România, în vederea finanțării activităților IMM-urilor. 
 • O bancă europeană multilaterală pentru dezvoltare, în legătură cu un contract de împrumut în valoare de 20.000.000 EUR acordat filialei locale a unuia dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri germane, pentru dezvoltarea supermarketurilor din România.
 • Una dintre cele mai importante instituții financiare europene în legătură cu structurarea și negocierea unei scheme de finanțare a proiectelor care depășește suma de 17.000.000 EUR acordată municipalității unuia dintre cele mai importante orașe din România pentru dezvoltarea sistemului de transport public.
 • O instituție bancară importantă din Marea Britanie în legătură cu un împrumut în valoare de 20.000.000 EUR acordat celei mai mari bănci din România.
 • Un mare producător de bunuri de larg consum din România, în legătură cu restructurarea facilităților de împrumut în valoare de peste 10.000.000 EUR acordate de una dintre cele mai importante bănci din România. Firma a dat avizul asupra documentației complete privind împrumuturile și securitatea.

Distincții 
Recomandată în domeniul Dreptului Bancar și al finanțărilor de prestigioasele directoare juridice britanice IFLR 1000, Chambers Global şi Legal 500

„Excelentă pe toate planurile”, Muşat & Asociaţii este „foarte apreciată, are o experiență lungă” și „avocați bine pregătiți și profesioniști”. Sursă: IFLR 1000 / Legal 500

Clienții apreciază echipa de Drept Bancar și Finanțări deoarece „a depus toate eforturile posibile pentru a oferi servicii cu adevărat excelente.” Sursă: Chambers Europe

„Firma este recunoscută în mod unanim pentru calitatea excepțională a serviciilor, în special pentru finanțări de fuziuni și achiziții.” Sursă: Chambers & Partners

Echipa de Drept Bancar și Finanțări a Mușat & Asociații „și-a menținut reputația puternică, având clienți internaționali care îi laudă nivelul ridicat al serviciilor.” Sursă: Chambers & Partners

Clienții consideră că „firma oferă servicii de calitate excepțională, iar echipa de avocați etalează cunoștințe aprofundate în domeniu”. Sursă: Legal 500

„Mușat & Asociații reprezintă un brand românesc care și-a format o reputație formidabilă pe piață.” Sursă: IFLR 1000

Firma este foarte apreciată ca fiind „extrem de competentă și de ajutor în situații stresante, cu termene foarte strânse.” Sursă: IFLR 1000

„Această firmă este implicată în unele dintre cele mai mari tranzacții, care, de multe ori, sunt primele de acest tip.” Sursă: Chambers & Partner

Firma „a fost mereu pe măsura așteptărilor și a reușit să ne explice în mod eficient problemele complexe de drept românesc.” Sursă: Legal 500

Unul dintre clienții noștri internaționali afirmă: „Este o diferență de 7 ore, dar sunt întotdeauna disponibili să discute la telefon”, adăugând că „am lucrat și cu alte firme de avocatură, dar Mușat este cea mai bună.” Sursă: IFLR 1000

„Echipa de drept bancar este apreciată de clienți pentru că oferă „consultanță punctuală și orientată către business”. Sursă: Legal 500

Clienții afirmă că echipa Mușat & Asociații are abilitatea deosebită de a identifica potențiale riscuri și de a găsi cele mai inovatoare soluții juridice.” Sursă: Legal 500

Clienții spun că au încredere în echipa orientată către rezultate: „Suntem întotdeauna în direcția bună și ni se acordă asistența necesară. Suntem mereu informați și consultați în toate privințele.” Sursă: Chambers & Partners

Unul dintre clienți apreciază „cooperarea foarte bună și eficientă” cu echipa, adăugând că toți membrii echipei „răspund rapid la cereri și sunt foarte muncitori.” Sursă: Chambers & Partners

Clienții apreciază „pregătirea inovatoare a strategiei de către avocați”, spunând că echipa „alocă timp pentru a lua în considerare toate aspectele problemei.” Sursă: Legal 500

Clienții despre avocații Mușat & Asociații: „Aceștia manifestă un grad ridicat de profesionalism și implicare, spirit inovator și soluții originale.” Sursă: Chambers & Partners

„Lăudându-se cu o varietate de clienți din domeniile bancar și industrie, firma a acordat asistență în legătură cu o serie de împrumuturi către autorități publice sub auspiciile Uniunii Europene.” Sursă: Chambers & Partners

Clienții remarcă faptul că membrii echipei „au experiență, dau dovada de simț al răspunderii și cu înclinație către detalii.” Sursă: IFLR 1000

„Au o capacitate impresionantă de cercetare și analiză. Sunt foarte receptivi și acordă asistență juridică de calitate, respectând cu strictețe termenele- limită.” Sursă: Chambers Europe

„Atenția la detalii este fenomenală. Nu există puncte slabe.” Sursă: IFLR 1000

„Firma de avocatură Mușat & Asociații are reputația de a oferi servicii complete, având un portofoliu impresionant de proiecte complexe.” Sursă: IFLR 1000

Clienții declară că „ au fost capabili să pună la dispoziție avocați specializați în cel mai scurt timp – firma este deosebit de promptă”. Sursă: Chambers & Partners

Implicarea deplină a Mușat & Asociații este cu adevărat apreciată”. Mai mult, „Mușat combină cunoștințele tehnice aprofundate cu un înalt nivel al înțelegerii business-ului” Sursă: Chambers Europe

„Echipa este inovatoare, creativă și dedicată găsirii celor mai bune soluții.” Sursă: Chambers & Partners

Echipa este foarte experimentată și proactivă. Apreciem cu adevărat cunoașterea aprofundată a industriei de către avocați și serviciile excelente.” Sursă: Chambers & Partners

Clienții spun că aleg serviciile firmei datorită „celerității răspunsului si orientării către nevoile clientului”. Sursă: Legal 500

Mușat & Asociații se bucură de o „prezență locală puternică” în România, dispunând totodată de o „capacitate impresionantă de a coordona tranzacții transfrontaliere”. Sursă: Chambers & Partners

Mușat & Asociații este „unul dintre liderii de pe piața avocaturii din România” și „se bucură de respect și recunoaștere din partea clienților și a concurenților săi”. Sursă: IFLR 1000

Clienții sunt impresionați de avocații „foarte competenți, serioși și de încredere” din cadrul Mușat & Asociații. Sursă: Legal 500
VEZI TOT

Print Friendly, PDF & Email