Valorificați-vă cunoștințele

Încă din 1990, ne-am construit reputația bazându-ne pe calitatea oamenilor noștri. Am trecut testul timpului datorită managementului nostru vizionar și muncii în echipă, menținând cele mai înalte standarde de etică și colegialitate, cultivând noi capacități și abilități și angajându-ne să corectăm relațiile în întreaga organizație, cu clienții noștri și în mediile în care lucrăm.

Suntem mândri să oferim un mediu de lucru motivant, în care avocații și angajații noștri vin din toate etapele carierei lor. Lucrăm împreună pe termen lung, construind o afacere solidă care ne face să fim încrezători în viitorul nostru.

Găsirea locului de muncă potrivit în cadrul firmei noastre începe cu dumneavoastră. Dacă sunteți o persoană determinată, proactivă și intuitivă, vă aflați în locul potrivit. Colaborarea cu noi vă va provoca, vă va dezvolta și vă va motiva în permanență.

Vă rugăm să vă depuneți candidatura pentru unul dintre posturile noastre vacante enumerate mai jos (clic pe titlu pentru a vedea detalii):

Sau trimiteți-ne un e-mail la cariere@musat.ro care să conțină următoarele detalii:

Studenți și absolvenți CV, Scrisoare de intenție, Foaia matricolă
Avocați cu experiență CV, Scrisoare de intenție
Alți profesioniști (personal administrativ) CV, Scrisoare de intenție

Print Friendly, PDF & Email