delimiter

Aprecieri din partea clienților  
„O echipă foarte respectată, cu excelente cunoștinte în domeniu. Oferă soluții bune și înțeleg cele mai complexe dosare juridice. Firma oferă o calitate excepționala a muncii, cu o echipă de avocați admirabilă, etalând cunoștințe aprofundate în domeniu.” (Legal 500 2020)

„Membrii echipei răspund foarte rapid la cereri, sunt orientați către soluții, aplică standarde vestice și cunoștinte locale." (Legal 500 2020)

Clienții apreciază Mușat & Asociații pentru „echipa sa puternică, dinamică, profesionistă și loială." (Legal 500 2020)

Echipa Mușat & Asociații este „formată din parteneri dedicați, eficienți și profesioniști." (Legal 500 2020)

Clienții remarcă faptul că „te poți baza pe membrii echipei, nu dezamăgesc niciodată și întotdeauna găsesc soluția potrivită." (Legal 500 2020)

Clientii remarcă faptul că membrii echipei „au experiență, sunt responsabili și orientati către detalii." (Chambers Europe 2020)

Unul dintre clienți apreciază „cooperarea foarte bună și eficientă" cu echipa, adaugând că toți membrii echipei "răspund rapid la cereri și sunt foarte muncitori." (Chambers Europe 2020)

„Avocații întotdeauna propun soluții bune." (Chambers Europe 2020)

Clientii apreciaza consultanța juridică cuprinzătoare pe care o oferă firma și subliniază faptul că avocații lucrează întotdeauna extrem de bine." (Chambers Europe 2020)

”Avocații au cunoștințe juridice aprofundate și comunică prompt și proactiv.” (Chambers Europe 2020)

”Atenția la detalii este extraordinară. Nu există puncte slabe.” (IFLR 1000, 2020)

Membrii echipei Muşat & Asociaţii ”se implică, sunt prudenti”, ”înțeleg” și ”răspund” nevoilor clienților. (Legal 500 2019)

Muşat & Asociaţii oferă ”servicii bune și profesioniste”. (Legal 500 2019)

Muşat & Asociaţii are ”puternică prezență locală în România” corelată cu ”o abilitate impresionantă de a coordona un proiect transfrontalier.” (Legal 500 2019)

”Reacția rapidă și abilitățile tehnice” ale echipei Muşat & Asociaţii sunt ”excepționale”. (Legal 500 2019)

Echipa Muşat & Asociaţii este ”caracterizată prin profesionalism și o atitudine proactivă”, oferind ”un sprijin puternic din punct de vedere juridic”. (Legal 500 2019)

Clientii evidentiaza “consultanța juridică concretă și clară, răspunsul prompt la cerințe și monitorizarea întregii proceduri” ca fiind principalele puncte tari ale echipei. (Chambers Europe, 2018)

Un client impresionat remarcă: “Calitatea serviciului e la cel mai înalt nivel.” (Chambers Europe, 2018)

“Echipa este întotdeauna disponibilă și poate rezolva probleme într-un termen scurt. Toate părțile respectă opinia lor și lucrul acesta oferă un avantaj în orice situație sau negociere.” (Chambers Europe, 2018)

Mușat & Asociații se evidențiază pentru „nivelul ridicat de expertiză și eficiență” în tranzacții și experiența sa în domenii precum retail, resurse naturale și divertisment. Gheorghe Mușat „deţine vaste cunoștințe de piață și expertiză în tranzacții complexe. (Legal 500, 2017)

Avocaţii Mușat & Asociații, Mihai Popa, Partener, și Iuliana Popa, Managing Associate, sunt „receptivi, deţinând cele mai recente informații în domeniu”. (Legal 500, 2017)

Echipa Mușat & Asociații este „receptivă, disponibilă și dornică să ofere asistență”. Monia Dobrescu are o „abordare practică și pragmatică”. (Legal 500, 2017)

Mușat & Asociații „oferă soluții inovatoare și foloseşte la maxim competenţele”, unele din punctele forte fiind practica fiscală î domeniul beneficiilor salariaţilor și litigiile fiscale. Răzvan Graure a fost de mare ajutor. (Legal 500, 2017)

Echipa „profesionistă și proactivă” a Mușat & Asociații este „atentă la problemele clienților și înțelege domeniile lor de activitate”. (Legal 500, 2017)

„Consiliere clară și de calitate, extrem de receptivi și foarte informați cu privire la practica locală.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2017)

„Servicii foarte bune, receptivi, orientaţi către afaceri”.- International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2017)

Un client din domeniul piețelor de capital spune: „Și-au îndeplinit mandatul impecabil și au fost întotdeauna disponibili” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2017)

Un client din domeniul financiar spune: „Excelent! Răspuns rapid, cu o expertiză vastă.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2017)

„O abordare promptă și pragmatică, rezolvând orice problemă în timp util în orice moment al zilei.” (Chambers Europe, 2016)

„Echipa este foarte bine pregătită și acordă atenție tuturor aspectelor juridice ale unui proiect. Avocații reacționează foarte repede și sunt extrem de pertinenți de fiecare dată.” (Chambers Europe, 2016)

„Echipa reacționează foarte repede și este extrem de precis de fiecare dată, concentrându-și toate eforturile pentru a obține rezultate pozitive” (Chambers Europe, 2016)

„Acești avocați sunt inovatori, creativi și orientați spre găsirea celor mai bune soluții, indiferent de complexitatea problemei”. (Chambers Europe, 2016)

„Avocații răspund rapid cererilor noastre și ne informează cu privire la chestiunile importante. Acoperă în esență toate aspectele relevante nouă" (Chambers Europe, 2016)

„Echipa oferă consultanță juridică de substanță într-o manieră inovatoare, combinând în proporții corecte cunoștințele juridice, simţul comercial și gândirea inovativă”. (Chambers Europe, 2016)

„Foarte mulțumiți de acești avocați – deţin cunoştinţe aprofundate în domeniul mediului și problemele de conformitate, oferind sfaturi practice și prompte.” (Chambers Europe, 2016)

„Avocații de aici reacționează extrem de rapid și oferă informații foarte bune”. (Chambers Europe, 2016)

„Apreciem dăruirea și angajamentul echipei, care deţine o experiență vastă şi cunoştinţe aprofundate referitoare la mediului de afaceri din România”. (Chambers Europe, 2016)

„Această echipă este remarcabilă din toate punctele de vedere și nu dezamăgește niciodată. Avocații își dedică tot timpul și eforturile de care este nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienți.” (Chambers Europe, 2015)

„Această echipă oferă soluții juridice excelente, iar modalitatea în care avocații urmăresc mandatul este perfectă, stăpânind foarte bine aria de practică juridică relevantă.” (Chambers Europe, 2015)

„Apreciem seriozitatea acestora, abordarea inovatoare și reacția lor promptă, alături de atitudinea proactivă.” (Chambers Europe, 2015)

„Această echipă este clar hotărâtă să furnizeze clienților servicii de cea mai înaltă calitate.” (Chambers Europe, 2015)

„O societate de avocatură serioasă, competentă și complet devotată clientului.” (Chambers Europe, 2015)

„Societatea are capacitatea de a aloca echipe numeroase fiecărui proiect, timpul de răspuns este întotdeauna foarte bun, indiferent de complexitatea sau urgența chestiunii. Avocații sunt demni de încredere și gestionează toate problemele într-o manieră profesionistă.” (Chambers Europe, 2015)

„Societate de cea mai bună calitate, Mușat & Asociații beneficiază de o practică îndelungată în consilierea și reprezentarea unor importante bănci și societăți naționale și multinaționale.” (Legal 500, 2015)

„Toți au lucrat impecabil în echipă, iar consultanța juridică riguroasă și bazată pe o solidă experiență a condus la încheierea tranzacției, spre satisfacția tuturor părților implicate.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2015)

„Mușat (…) a avut o contribuție de neegalat la înțelegerea și evaluarea diverselor riscuri cu privire la proiectele de energie solară, din perspectiva climatului legislativ și reglementarilor din România.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2015)

Avocații „de înaltă performanță” ai societății Mușat & Asociații sunt implicați în mod constant în proiecte de amploare și dețin o experiență „excepțională” în sectorul public. (Legal 500, 2015)

O societate cu un „nivel exemplar de profesionalism”, Mușat & Asociații se remarcă pentru specializarea sa în sectorul energetic, fuziuni & achiziții și în sectorul financiar. (Legal 500, 2015)

Mușat & Asociații atrage și reține „avocați cu o gândire vizionară și resurse impresionante” și reprezintă în mod constant societăți de stat, inclusiv pe parcursul privatizărilor prin fuziuni & achiziții. (Legal 500, 2015)

Echipa numeroasă a Mușat & Asociații specializată în litigii & arbitraj comercial este implicată într-o gamă largă de litigii, iar aria de practică pentru soluționarea alternativă a disputelor este în continuă expansiune. (Legal 500, 2015)

„Această societate are o echipă consistentă de avocați litiganți bine pregătiți, care găsesc cu pricepere soluții pentru orice situație juridică cu caracter special. Te poți baza întotdeauna pe disponibilitatea și competența echipei, pentru gestionarea cazurilor complexe.” (Chambers Europe, 2015)

Echipa Mușat & Asociații este descrisă ca fiind „disciplinată, bine organizată și de încredere.” (Chambers Europe, 2015)

„Avocații de la Mușat nu s-au formalizat, ci și-au suflecat mânecile și au rezolvat situația. Foarte orientați spre găsirea soluțiilor.” (Chambers Europe, 2015)

„Punctele forte ale acestei societăți de avocatură sunt abordarea proactivă și cunoașterea solidă a pieței.” (Chambers Europe, 2015)

„Această echipă își desfășoară activitatea într-o manieră dedicată, furnizând o foarte bună imagine a riscurilor și obstacolelor în cazul fiecărui proiect. Sunt foarte familiarizați cu exigențele și standardele profesionale solicitate de investitorii străini.” (Chambers Europe, 2015)

„Oamenii de aici nu seamănă cu avocații obișnuiți, care îți prezintă doar riscurile – ei au întotdeauna o abordare orientată spre business.” (...) „Acești avocați transpun cunoștințele lor juridice solide în sfaturi practice și ușor de înțeles.” (Chambers Europe, 2015)

„Așteptăm reacții și acțiuni rapide din partea avocaților noștri, iar Mușat nu dezamăgește.” (Chambers Europe, 2014)

„Echipa înțelege importanța pe care promptitudinea, rigoarea și orientarea către afaceri le au în cazul asistenței juridice.” ( Chambers Europe, 2014)

Deținătoare a calificativului „Excelență în toate domeniile”, Mușat & Asociații este foarte bine cotată și are o solidă reputație construită în timp. (Legal 500, 2014)

„Extrem de competenți, serioși și loiali”, avocații de la Mușat & Asociații „dețin o vastă experiență și asigură consiliere juridică centrată pe nevoile clientului.” (Legal 500, 2014)

Mușat & Asociații asigură consiliere „rapidă, concisă și bine documentată” unui mare număr de clienți de anvergură. (Legal 500, 2014)

„În cadrul ariei noastre de practică bancară... pentru Banca de Dezvoltare a Chinei, am întâlnit în decursul unui singur an avocați de business din aproximativ treizeci și șase dintre cele mai importante țări în curs de dezvoltare. Având numeroase exemple cu care să compar societatea Mușat & Asociații, am plăcerea să declar că aceasta se află printre primele două echipe remarcabile cu care am avut onoarea să lucrez în decursul ultimului an.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2014)

„Au dat dovadă de competențe profesionale remarcabile și au fost de mare ajutor într-o situație delicată și tensionată, în care presiunea timpului era extremă”, declară unul dintre clienți. - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2014)

„Societatea este excelent organizată și poate oferi clienților asistență juridică specializată de înalt nivel, indiferent de avocatul implicat în proiect.” (Chambers Europe, 2013)

„Recomand cu căldură această echipă. Este mereu disponibilă și promptă.” (Chambers Europe, 2013)

„Mușat știe să se descurce pe piața locală – iar acest lucru este necesar în România. Societatea este bine integrată în piața locală, cunoscând persoanele potrivite cu care să discute.” (Chambers Europe, 2013)

„Este o societate de avocatură de top, cunoscută pentru reputația pe care și-a construit-o”, spune un client. „A început cu primele privatizări din România; la scurt timp au intrat pe piața locală societățile mari [internaționale] de avocatură, însă Mușat & Asociații a continuat să se dezvolte și să își consolideze poziția în piața de avocatură de business.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2013)

„Mușat & Asociații este o marcă 100% românească, ce și-a construit o reputație remarcabilă pe piață.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2012)

„Echipa este foarte experimentată în negocieri, știind exact ce să spună și cum să obțină cele mai bune rezultate. Fără îndoială, acești avocați domină piața prin fler și intuiție nativă și oferă servicii juridice de elită.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2012)

„Este o societate de avocatură de marcă din România, cu avocați ce au fost implicați, de-a lungul anilor, în tranzacții de importanță majoră, din care au dobândit excelente competențe comerciale, iar experiențele noastre alături de ei au fost întotdeauna ireproșabile.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2012)

„Colaborarea cu Mușat & Asociații a fost în mod constant impecabilă; ne cunosc business-ul foarte bine, stăpânesc excelent noțiunile juridice și înțeleg perfect nevoile și exigențele noastre.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000), 2012

„Proactivă, orientată spre afaceri, oferind asistență de înaltă calitate. Ne simțim întotdeauna în siguranță datorită consultanței lor, inovatoare și pragmatice”, spun sursele. (Chambers & Partners, 2012)

„Colaborăm de peste zece ani cu Mușat & Asociații. Datorită reputației lor de necontestat, am decis să îi alegem ca societate de avocatură ce oferă servicii juridice complete pentru portofoliul nostru de proiecte complexe, și am continuat să colaborăm cu ei datorită faptului că și-au confirmat renumele în timp.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2012)

Mușat & Asociații este „recunoscută ca fiind implicată” în tranzacții de anvergură. (Legal 500, 2012)

„Mușat & Asociații este una dintre cele mai bune societăți de avocatură cu care am avut ocazia să colaborăm. Avocații lor dețin cunoștințe impresionante de drept, fiind totodată pragmatici și dedicați. Am remarcat percepția fină pe care o au asupra mediului de business, fiind capabili să îmbine perfect chestiuni juridice cu aspecte legate de afaceri.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2012)

„Știm oricând că ne putem baza pe sprijinul societății de avocatură Mușat & Asociații și pe capacitatea acesteia de a soluționa problemele juridice într-o manieră transparentă și clară.” (Chambers Europe, 2012)

„Mușat & Asociații ne-au depășit așteptările de fiecare dată când am solicitat serviciile lor de asistență juridică. Este una dintre puținele societăți de avocatură din România care poate furniza întreaga gamă de servicii juridice, având capacitatea și cunoștințele necesare pentru a oferi consultanță juridică integrată.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2012)

Mușat & Asociații „înțelege cu adevărat nevoile clienților” și „reacționează cu promptitudine”. (Legal 500, 2012)

„Abordarea clienților este impecabilă, reacțiile sunt prompte și riguros documentate și argumentate, acoperind toate ariile de practică juridică.” (Chambers & Partners, 2012)

„Evaluăm experiența noastră cu Mușat & Asociații la cel mai înalt calificativ - excelent, întrucât colaborăm cu ei de mai mult de zece ani și au dat dovadă de profesionalism de fiecare dată când le-am solicitat consiliere. Se remarcă datorită gamei complete de servicii juridice pe care le asigură la cel mai înalt standard.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2012)

„Apreciem abilitatea societății de a înțelege chestiunile aflate în discuție, cât și consultanța juridică oferită la un înalt standard de profesionalism, ceea ce a condus la soluționarea cu succes a problemelor noastre.” (Chambers Europe, 2012)

Echipa Mușat & Asociații demonstrează „cunoștințe tehnice aprofundate”, fiind „în permanență disponibilă pentru discuții sau pentru clarificări suplimentare.” (Legal 500, 2012)

„Echipa Mușat a muncit din greu. A dat dovadă de capacitate de gestionare a situațiilor, cunoștințe solide și idei inovatoare. Chiar și în situații de impas, mă sunau personal și voiau să se asigure că avem o înțelegere comună a situației.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2012)

„Am ales Mușat & Asociații datorită serviciilor impecabile. Promptă, inovatoare și pragmatică, echipa de avocați a venit întotdeauna cu mai multe soluții personalizate strategiei noastre de business.” (Chambers & Partners 2011)

Societatea îmbină în mod armonios „consilierea juridică de calitate” cu „experiența, cunoștințele, viziunea și reacția promptă.” (Chambers & Partners, 2011)

Mușat & Asociații pune la dispoziția clienților „excelente cunoștințe de specialitate” și este apreciată pentru „gradul înalt de profesionalism” și „atenția la detalii”. (Legal 500, 2011)

Clienții sunt impresionați de echipa acestei societăți care are „o reacție extraordinar de promptă”, remarcând faptul că „e ca și cum cineva ar fi disponibil pentru clienți 24 de ore pe zi”. (Chambers & Partners, 2011)

„Am colaborat și cu alte societăți de avocatură, însă părerea mea este că avocații de la Mușat & Asociații au fost cei mai buni.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2011)

„Consilierea juridică inovatoare și pragmatică” este un câștig deosebit. Apreciem echipa pentru că „a depus toate eforturile pentru a furniza servicii cu adevărat excelente.” (Chambers & Partners 2011)

„Au fost inovatori și au avut tot timpul o gândire orientată spre business.” - International Firm Law Review 1000 (IFLR 1000, 2011)

„[…] solide cunoștințe juridice și o modalitate pragmatică de soluționare a problemelor.” (Legal 500, 2011)

„[…] consiliere juridică de elită și lucrări redactate în mod impecabil, sub o foarte mare presiune a timpului.” (Chambers & Partners, 2011)

„Firma este în mod unanim recunoscută pentru excepționala calitate a lucrărilor sale.” (Chambers & Partners, 2010)

„Întotdeauna suntem pe drumul cel bun și primim atenția cuvenită. Suntem informați cu regularitate și consultați în privința tuturor nelămuririlor.” (Chambers & Partners, 2010)

„Grupul este apreciat pentru consilierea promptă și pragmatică. De obicei se lucrează în colaborare cu alte departamente, un beneficiu mult apreciat de către cei intervievați.” (Chambers & Partners, 2010)

„Această firmă este implicată în multe dintre cele mai importante spețe, care, de regulă, reprezintă premiere absolute în România.” (Chambers & Partners, 2009)

Clienții apreciază „modul inovator în care avocații pregătesc strategia juridică, […] echipa luând în considerare, cu meticulozitate, toate planurile posibile de acțiune”. De asemenea, a fost remarcată „maniera promptă de reacție” a avocaților, clienții intervievați observând că „aceștia răspund tuturor întrebărilor într-o manieră promptă și concisă.” (Legal 500, 2009)

„Am beneficiat de consilierea echipei pe parcursul fiecărei etape a tranzacției și suntem foarte mulțumiți de rezultate.” (Chambers & Partners, 2009)

„Lucrări excepționale, livrate într-o manieră promptă și profesionistă.” (Legal 500, 2009)

Este o firmă “profesionistă, cu o echipă extraordinară de avocați, care dau dovadă de vaste cunoștințe juridice.” (Legal 500, 2009)

Clienții beneficiază de precizia și claritatea consilierii oferite și apreciază cunoștințele impresionante de limbă engleză ale echipei. (Chambers & Partners 2009)

Echipa este admirată pentru cunoștințele sale regionale și abordarea personalizată a clienților. (Chambers & Partners, 2009)

Clienții consideră că firma este „profesionistă și are o echipă excelentă de avocați”. (Legal 500, 2009)

„Serviciile pe care le furnizează sunt excelente și avem întotdeauna încrederea că vom primi ceea ce solicităm.” (Legal 500, 2008)
VEZI TOT
Caută un avocat:
Print Friendly, PDF & Email