Mușat & Asociații a lansat recent cea de-a opta ediție a ghidului juridic „Doing Business in Romania 2011” în vederea oferirii unor îndrumări de bază cu privire la mediul de afaceri român.

Lansat încă din 1998, ghidul „Doing Business in Romania” este doar una din inițiativele care evidențiază Mușat & Asociații pe piața română, firma noastră anticipând cu succes nevoia unor astfel de îndrumări în cadrul mediului economic stimulant. Viziunea cuprinzătoare pe care o oferă asupra cadrului juridic român face din acest ghid un instrument de valoare și unic în România, pentru societățile și investitorii dornici să își desfășoare activitățile în țara noastră. Disponibil în limba engleză, „Doing Business in Romania” include o analiză amplă a cadrului juridic din România cu privire la principalele domenii și sectoare de interes (cum ar fi dreptul societar, energia electrică și resursele naturale, dreptul bancar, legea concurenței, procedura de insolvență, privatizări, fuziuni și achiziții, legislația în materie de mediu, proprietatea intelectuală, dreptul fiscal, piețele de capital, dreptul imobiliar, dreptul muncii, telecomunicații și IT etc.), oferind un punct de vedere complet actualizat asupra recentelor evoluții juridice din România.

Timp de peste 20 de ani, Mușat & Asociații s-a dedicat unei clientele impresionante, atât ca număr, cât și ca reputație: bănci și instituții financiare importante, fonduri de investiții, companii multinaționale, societăți locale publice și private, instituții guvernamentale, agenții de reglementare. Având peste 100 de avocați cu experiență în toate domeniile dreptului, Mușat & Asociații a oferit asistență pentru multe proiecte importante și tranzacții încheiate cu succes în anii recenți, câștigându-și reputația prin specializare, eficiență și etică profesională.

În cazul în care doriți o copie pe CD a ghidului „Doing Business in Romania 2011”, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail cu adresa dumneavoastră la general@mușat.ro.

Print Friendly, PDF & Email