Muşat & Asociaţii este “Casa de avocatură a anului 2011”, distincţie primită în cadrul galei “Oamenii anului 2011”, organizată de cotidianul în limba engleză Nine O’Clock. Nominalizată alături de alte 5 case de avocatură, Muşat & Asociaţii a primit aprecierea membrilor juriului pentru viziunea strategică dovedită într-un mediu de afaceri în schimbare.
Catalin Baiculescu_20112(1)

“În 2011, am răspuns cu profesionalism la provocările şi oportunităţile pieţei, fiind implicaţi în proiecte complexe, derulate de companii multinaţionale. Vom continua şi în acest an să oferim clienţilor noştri soluţii inovative, prompte şi pro-active, adaptate la noile evoluţii economice care să îi sprijine în mod real în obiectivele de dezvoltare şi consolidare ale afacerilor”, a declarat Cătălin Băiculescu, Co-Managing Partner Muşat & Asociaţii.

Gala de decernare a premiilor “Oamenii Anului 2011” este organizată de peste 20 de ani de cotidianul în limba engleză “Nine O’Clock”. Distincţiile anuale acordate mediului diplomatic şi de business reprezintă o recunoaştere a performanţelor remarcabile înregistrate pe parcursul unui an de activitate. Printre personalităţile şi companiile care au primit trofeul Nine O’Clock s-au numărat şi Ambasadorul SUA la Bucureşti – Mark Gitenstein, pentru Diplomatul anului, Banca de Export –Import a României – Eximbank, pentru Banca anului, dar şi Asirom, pentru compania de asigurări a anului.

Muşat & Asociaţii a asistat în 2011 companii de referinţă, printre care Mediterranean Car Company în achiziţia Autoitalia, Enel Green Power în procesul de achiziţie al proiectului eolian Sălbatica 2. A oferit de asemenea consultanţă de specialitate pentru Raiffeisen Bank International în legătură cu oferirea unei facilităţi de credit în valoare de 71,5 milioane euro pentru Bucureşti Turism. Tot în 2011, Muşat & Asociaţii a fost selectată să acorde servicii juridice Oficiului Participaţiilor Statului în Privatizări şi Industrie (OPSPI) în legătură cu oferta publică secundară de vânzare a unor pachete de acţiuni deţinute la Transgaz şi Transelectrica şi privatizarea combinatului Oltchim.

Print Friendly, PDF & Email