- O importantă companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2013, având ca obiect principal de activitate transporturi aeriene de pasageri, în cadrul procedurii de insolvenţă. Mandatul, raportat la scopul declarat al declanşării procedurii insolvenţei este de a se propune un Plan de reorganizare prin intermediul căruia să fie satisfăcute atât necesitatea prezervării unei societăți de interes strategic național, cât şi achitarea creanţelor creditorilor săi care se ridică la o valoare de peste 400 milioane EUR.
- Cea mai mare companie în domeniul construcțiilor hidroenergetice și hidrotehnice din România, cu o tradiţie în acest domeniu de peste 75 de ani, pe parcursul procedurii de insolvenţă. Mandatul constă, în principal, în dezvoltarea unui plan de reorganizare menit să reintegreze cu succes compania și să achite datoriile acesteia în cuantum de aproximativ 100 de milioane EUR.
- O importantă companie de construcții cu obiective de investiții de importanță națională în domeniul construcțiilor civile, sociale, municipale, agricole și industriale, în procedura de insolvenţă. Mandatul are în vedere dezvoltarea și implementarea unui plan cuprinzător de restructurare a afacerii, în timpul procedurii de insolvență.
- Unul dintre principalii jucători care activează în domeniul imobiliar, pe parcursul procedurii de faliment, cu scopul de a implementa o strategie eficientă de lichidare a activelor şi de acoperire într-un grad cât mare a masei credale cu o valoare care excede 15 milioane EUR.
- O companie românească importantă, ce activează în industria de rafinare şi amestecare a grăsimilor şi uleiurilor, în legătură cu procedura de lichidare voluntară ca parte de restructurare a grupului de companii Bunge.
- Cel mai mare producător de energie electrică din România, pe parcursul procedurii de lichidare voluntară și în etapa procedurii de faliment. Echipa noastră a gestionat întreaga procedură de lichidare, incluzând elaborarea strategiei de valorificare a activelor, dar și managementul curent al societății și implementarea unei strategii de recuperare a creanțelor. Până în prezent, mai mult de 17 milioane EUR au fost distribuiți creditorilor.
- Una dintre cele mai mari companii de construcții de pe plan local, în cadrul întregii proceduri de faliment a societății. Totalul creanțelor solicitate pe parcursul procedurii se ridică la aproximativ 100 milioane EUR.
- Una dintre cele mai mari companii românești care acționează în domeniul mentenanței rețelelor electrice, atât în cadrul procedurii de reorganizare judiciară, cât și în etapa procedurii de faliment. Asistența în etapa reorganizării a vizat pregătirea strategiei de restructurare, redactarea planului de reorganizare, realizarea unei analize a activității juridice și economice a companiei în vederea maximizării procesului de recuperare a debitelor, gestionarea problemelor de patrimoniu și valorificarea activelor. În perioada de faliment, mandatul a constat în pregătirea strategiei de lichidare a activelor societății, finalizarea cu succes a procedurii de concediere colectivă, acțiuni de recuperare creanțe și managementul operațiunilor curente.
- Cel mai mare administrator de sisteme de termoficare din România într-un litigiu cu o complexitate ridicată şi de mare anvergură iniţiat de către Electrocentrale Bucureşti S.A. (ELCEN) împotriva Municipiul Bucureşti. ELCEN, în calitate de creditor principal, solicită atragerea răspunderii municipalităţii pentru un prejudiciu estimat la valoarea întregii mase credale de peste 850 milioane EUR.
- Una dintre cele mai importante bănci pe plan local, deținută de un fond de investiții american, asupra unor aspecte juridice complexe legate de recuperarea unor creanțe garantate semnificative în cadrul procedurii de insolvență deschise față de un client al băncii şi, totodată, în legătură cu recunoașterea dreptului băncii la plata plăților accesorii datorate până la momentul intervenirii subrogației legale pentru creanța garantată achitată integral.
- Unul dintre principalii producători de automobile premium din lume, în legătură cu un proiect extrem de complex care a implicat diverse domenii de practică, în care un important producător de piese auto din România ameninţa cu deschiderea procedurii de insolvenţă şi încetarea producţiei şi furnizării de componente auto, cu riscul de a cauza sistarea producţiei şi a distribuirii de piese către grup, provocând potenţiale daune estimate la 40 milioane EUR pe zi.