Horațiu Dumitru, Avocat Colaborator Senior în cadrul societății de avocați Mușat & Asociații, a primit diploma de excelență acordată de revista e-Finance pentru ampla colaborare în domeniul asistenței juridice oferite societăților din domeniul IT & Telecomunicații, la aniversarea publicării revistei cu numărul 100.
Pentru mai mult de șapte ani, Horațiu Dumitru a redactat rubrica e-Legal Focus, care acoperă subiecte foarte importante din perspectiva comerțului electronic, inclusiv proprietatea intelectuală în mediul electronic, protecția datelor cu caracter personal în mediul virtual, precum și alte subiecte interesante cu privire la jocurile de noroc online, reținerea datelor, licențele cu surse deschise sau libertatea de exprimare pe internet. „Îmi face plăcere să ofer asistență publicului bine informat din România în vederea descoperirii metodelor utilizate de instanțele judecătorești străine pentru soluționarea cazurilor situate la turnura dintre lege și noile tehnologii, în speranța că evidențierea respectivelor erori și controverse va ajuta societățile din domeniul IT & Telecomunicații să evite să cadă în aceeași capcană, cel puțin prin solicitarea de asistență firmelor de avocatură cu experiență”, declară Horațiu Dumitru, Avocat Colaborator Senior în cadrul Mușat & Asociații.
Premiul a fost acordat în cadrul celei de-a 6-a ediții a Galei E-Finance, care recunoaște eforturile și impactul produselor, serviciilor, parteneriatului și al persoanelor cu influență asupra domeniilor de tehnologia informației, comunicații și bănci & finanțe, în anul 2008, potrivit organizatorilor.
Experiența Mușat & Asociații în domenii cum ar fi IT, Telecomunicații & Media este apreciată în mod constant de publicațiile internaționale cu tradiție în clasificarea avocaților, Firma primind cea mai înaltă calificare și fiind clasată pe locul 1 de către prestigiosul ghid Legal 500 în acest domeniu de activitate. „Cea mai importantă recunoaștere este cea pe care o primim de la clienții noștri. Este o mare onoare să câștigăm încrederea celor mai mari nume din mediul internațional de IT & Telecomunicații și ne mândrim cu portofoliul care include, în același timp, clienți precum Google, Yahoo! Amazon Technologies, Oracle, Orange, British Telecom or AT&T”, declară Cătălin Băiculescu, Co-Managing Partner în cadrul Mușat & Asociații și șeful departamentului de IT, Telecomunicații & Media.

Print Friendly, PDF & Email