Comunicat de presă

 

București, 31 ianuarie 2024

 

Mușat & Asociații a consiliat compania Tecadra Hotels în legătură cu parteneriatul încheiat cu grupul Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, pentru transformarea completă și extinderea hotelului Tecadra, situat în nordul Capitalei. Asistența juridică acordată a cuprins aspecte de real estate, construcții și negociere și revizuire a termenilor contractuali dintre Tecadra Hotels și grupul Accor.

Începând cu septembrie 2025, hotelul se va redeschide sub numele Tecadra Bucharest Handwritten Collection, devenind astfel primul hotel din România sub brandul Handwritten Collection, concept lansat în urmă cu un an de Accor.

„Ne bucurăm să avem alături de noi o echipă juridică experimentată pentru a ne susține în această nouă etapă în care intră Tecadra Hotels. Lucrăm de mulți ani cu Mușat & Asociații pe diverse proiecte  și de fiecare dată au demonstrat 100% implicare și profesionalism”, a declarat Tudor Cobalaș, reprezentant Tecadra Hotels. 

Le mulțumim partenerilor noștri Tecadra Hotels pentru încrederea acordată de-a lungul anilor și pentru colaborarea foarte bună în cadrul acestui proiect de afiliere a hotelului Tecadra la cel mai mare grup de ospitalitate din lume. Felicitări părților implicate, suntem încrezători că noul hotel va deveni un punct de referință în nordul Capitalei”, a declarat Monia Dobrescu, Partner – Mușat & Asociații. 

Echipa Mușat & Asociații a fost coordonată de Monia Dobrescu, Partner. Din echipa juridică au făcut parte avocați cu experiență precum Mădălina Trifan – Counsel, Manuela Lupeanu – Counsel, Cristian Cepeși – Managing Associate și Julieta Sfeclă – Managing Associate.

 

Despre Mușat & Asociații 

Numele Mușat & Asociații este sinonim cu excelența în practica avocaturii de business din România. De peste 34 de ani, Mușat & Asociații acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept imobiliar, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

Mușat & Asociații este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

Print Friendly, PDF & Email