Muşat & Asociaţii a finalizat cu succes proiectul de asistenţă acordată Calipso S.A. în vederea afilierii hotelului din Oradea la brandul Doubletree by Hilton, prin semnarea contractului de management care a avut loc astăzi, ora 13.00, la Bucureşti. Aceasta este prima afiliere a unei unităţi hoteliere upper market la un lanţ internaţional, convenită în acest an pe piaţa locală.

“Doubletree by Hilton Oradea va fi primul hotel upper market din Oradea şi unul dintre cele mai luxoase din zona de vest a ţării, iar semnarea acestui contract semnalează că lanţurile hoteliere de renume sunt în continuare interesate să se extindă pe piaţa locală. A fost un proiect extrem de complex de consultanţă juridică, care a necesitat implicarea unei echipe de şase avocaţi şi care a confirmat expertiza Muşat & Asociaţii în industria hotelieră, dar şi în ramuri adiacente de drept”, spune Iuliana Craiciu, Avocat Asociat în cadrul Muşat & Asociaţii şi coordonatorul echipei de proiect. Muşat & Asociaţii a consiliat proprietarul hotelului în toate etapele proiectului, incluzând asistenţă în derularea discuţiilor cu reprezentanţii Hilton, revizuirea şi negocierea contractului de management hotelier.

Hotelul Doubletree By Hilton Oradea va avea o capacitate de 147 de camere şi va deveni operaţional în luna septembrie 2010. Unitatea a fost realizată în urma unei investiţii de peste 10 milioane de euro de către compania Calipso SA. Hotelul de la Oradea se numără printre puţinele unităţi Doubletree by Hilton din Europa Centrală şi de Est. Brandul Doubletree by Hilton are o istorie de 40 de ani, fiind în prezent în proces de extindere agresivă atât în SUA, cât şi în Europa.

Print Friendly, PDF & Email