Bucureşti, 8 octombrie 2008 – Ediţia 2009 a anuarului “IFLR 1000”, ghid de referinţă pe piaţa internaţională a avocaturii de business, situează Muşat & Asociaţii în elita caselor de avocatură, plasând firma pe primul loc în trei dintre cele patru arii de expertiză monitorizate în România: fuziuni & achiziţii, banking şi pieţe de capital, aceasta fiind recomandată şi în domeniul finanţării de proiecte.

“Suntem firma de avocatură cu cei mai mulţi avocaţi recomandaţi de către experţii britanici la categoria “leading lawyers”, pe când celelalte firme au maxim trei avocaţi recomandaţi. Se confirmă încă o dată standardele înalte pe care Muşat & Asociaţii le-a impus şi le impune în continuare pe piaţa românească a consultanţei de afaceri”, spune Catalin Baiculescu, Co-Managing Partner. Au fost nominalizaţi: Gheorghe Muşat, Cătălin Băiculescu, Miruna Suciu, Gelu-Titus Maravela, Iuliana Craiciu.

Referitor la Muşat & Asociaţii, ediţia 2009 a IFLR 1000 menţionează aprecierile unora dintre clienţi, ce subliniază capacitatea avocaţilor firmei de a gestiona prompt şi operativ situaţiile de criză, găsind soluţiile potrivite pentru rezolvarea situaţiei.

În alcătuirea acestor clasamente, specialiştii britanici au luat în considerare criterii ce pun accent cu precădere pe calitatea actului avocaţial, analizând inovaţia dovedită în abordarea mandatelor, complexitatea activităţii de consultanţă, experienţa cross-border şi capacitatea de a asigura asistenţă juridică la standarde internaţionale, alături de calitatea serviciilor oferite clienţilor.

Print Friendly, PDF & Email