Bucureşti, 9 octombrie 2015 – Muşat & Asociaţii domină de 8 ani clasamentele IFLR 1000, statutul de lider pe piaţa avocaturii din România fiind reconfirmat de ediţia 2016. Muşat & Asociaţii este recunoscută firma de avocatură numărul 1 în toate ariile de practică analizate – Fuziuni şi Achiziţii, Drept Bancar, Finanţări de Proiecte, Piaţa de Capital şi Energie/Infrastructură. De asemenea, 5 dintre partenerii firmei – Gheorghe Muşat, Mona Muşat, Miruna Suciu, Luminita Popa şi Monia Dobrescu – sunt incluşi în categoria Leading Individuals, distincţie acordată datorită proiectelor de amploare coordonate şi a recomandărilor venite din partea clienţilor.

“Muşat & Asociaţii reprezintă un reper în România, cu peste 25 de ani de excelenţă în avocatura de business, iar prezenţa în IFLR 1000 pentru al optulea an este, fără îndoială, cea mai buna dovadă în acest sens. Avem una dintre cele mai puternice echipe de avocaţi şi un număr impresionant de mandate încredinţate de clienţi internaţionali, ceea ce reprezintă în sine o recunoaştere a experienţei şi competenţelor noastre”, a declarat Mona Muşat, Managing Partner Muşat & Asociaţii.

International Financial Law Review (IFLR) 1000, ghidul juridic internaţional specializat în analiza performanţei caselor de avocatură, realizează clasamente în peste 120 de jurisdicţii la nivel internaţional, printre care şi România, pe baza proiectelor în care firmele de avocatură au fost implicate în ultimele 12 luni, dar şi a aprecierilor primite de la clienţii acestora. Criteriile de selecţie care au stat la baza realizării studiului sunt: calitatea serviciului avocaţial, inovaţia dovedită în abordarea proiectelor juridice, complexitatea proiectelor şi a consultanţei juridice oferite, dar şi experienţa avocaţilor implicaţi.

Despre MUŞAT & ASOCIAŢII

MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 19 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile internaţionale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2015, Muşat & Asociaţii a câştigat premiul “Firma de avocatură a anului în România”, distincţie acordată anual de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Muşat & Asociaţii îşi adjudeca acest valoros premiu, după distincţia primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista ţărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală şi de Est”, distincţie acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii, în ceea ce priveşte evoluţia portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziţii şi strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicaţie Chambers Europe a decernat firmei MUŞAT & ASOCIAŢII trofeul „Romanian Law Firm of the Year”, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanţe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUŞAT & ASOCIAŢII acordă în mod regulat consiliere juridică celor mai cunoscute şi respectate corporaţii din România, inclusiv o treime din Top 100 şi jumatate din Top 500 mari companii, precum şi instituţiilor publice şi financiare locale în tranzacţii corporative şi financiare sofisticate şi în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini.

Print Friendly, PDF & Email