Mușat & Asociații a asistat Catted, o companie româneasca de logistică și depozitare, în vânzarea parcului logistic Business Park Chitila, cu o suprafață totală închiriabilă de 7.000 mp și a unui teren de 45.000 mp în Ștefănești către dezvoltatorul imobiliar Globalworth. Prin acest parteneriat strategic, Catted și Globalworth își propun să își consolideze oferta pentru companiile mici și mijlocii care caută soluții de depozitare moderne și personalizate și unități comerciale închiriabile de mici dimensiuni, prin dezvoltarea pe terenul nou achiziționat a unui nou parc logistic cu trei facilități industriale cu o suprafață totală închiriabilă de 18.000 mp.

Catted face parte din Catted Group, un important grup antreprenorial românesc cu o experiență de peste 28 de ani în diverse sectoare industriale, de la comerț la construcții, servicii medicale, HoReCa și servicii de frumusețe.

Echipa Mușat & Asociații a fost coordonată de Monia Dobrescu (Partener) și din ea au facut parte Madalina Trifan (Managing Associate) și Cristian Cepesi (Senior Associate).

Print Friendly, PDF & Email