Mușat & Asociații a asistat Magna International Inc. cu privire la aspectele de drept românesc ale finalizării achiziției diviziei de siguranță activă a Veoneer de la SSW Partners. Se estimează că cele două activități reunite vor genera vânzări de peste 3 miliarde USD în 2024.

Odată cu finalizarea acestei achiziții, Magna își consolidează divizia de siguranță activă, ceea ce permite companiei să se poziționeze drept unul dintre puținii furnizori care dețin resursele necesare pentru a face față nivelului din ce în ce mai ridicat de complexitate impus de software-ul avansat și provocărilor legate de sisteme și integrare, având capacitatea de a pune la dispoziția clienților o gamă completă de oferte. Cele două activități reunite asigură companiei Magna un portofoliu mai cuprinzător în domeniul siguranței active, care include toți senzorii relevanți, sisteme computerizate centrale și soluții software, pe unul dintre segmentele de piață cu cea mai rapidă creștere din industria auto.

Magna nu este doar unul dintre cei mai mari furnizori din lume din sectorul auto. Magna este o companie de tehnologie a mobilității, cu o echipă globală, cu spirit antreprenorial, formată din peste 171.000 de angajați și o structură organizațională concepută pentru a inova ca un startup. Cu peste 65 de ani de experiență și o abordare sistemică a proiectării, ingineriei și fabricării care vizează aproape fiecare aspect al vehiculului, Magna deține poziția perfectă pentru a sprijini avansarea mobilității într-o industrie în continuă transformare. Rețeaua globală a Magna include 341 de operațiuni de producție și 88 de centre de dezvoltare a produselor, inginerie și vânzări localizate pe teritoriul a 29 de țări.

Echipa Mușat & Asociații a fost condusă de Monia Dobrescu (Partener), fiind formată dintr-un număr de avocați colaboratori experimentati, printre care se numără Mădălina Trifan (Managing Associate), Dragoș Lungu (Managing Associate), Oana Lupu (Managing Associate), Cristian Cepeși (Senior Associate) și Evelina Stoian (Associate).

Print Friendly, PDF & Email