Mușat & Asociații a asistat grupul CATTED, un grup românesc de companii ce activează în sectorul imobiliar, în finanțarea acordată de Libra Internet Bank, pentru dezvoltarea proiectului rezidențial CATTED Family.

Ne bucurăm că am lucrat cu Mușat & Asociații în finanțarea CATTED Family, în prezent, cel mai amplu proiect rezidențial la care lucrăm. Competența echipei, atât în materie de finanțare, cât și în domeniul imobiliar, precum și profesionalismul și capacitatea de a reacționa prompt au fost esențiale pentru a duce la bun sfârșit această tranzacție“, a declarat Tudor Cobalas, co-fondator al grupului CATTED.

Suntem bucuroși că am avut ocazia de a fi parte integrantă în expansiunea CATTED pe piața imobiliară locală. Acest mandat este încă o confirmare a capacităților puternice ale echipei noastre de finanțare în domeniul imobiliar” a declarat Monia Dobrescu, Partener Mușat & Asociații.

Grupul CATTED este un important grup de afaceri românesc, cu o experiență de peste 28 de ani în diverse sectoare industriale, de la comerț la construcții, servicii medicale, ospitalitate și servicii de înfrumusețare.

Echipa Mușat & Asociații a fost formată, în principal, din Monia Dobrescu, Partener, și Cristian Cepeși (Senior Associate).

Print Friendly, PDF & Email