Muşat & Asociaţii a primit patru trofee în cadrul Galei “Avocaţi de Top” 2010, fiind apreciată pentru performanţele deosebite înregistrate în domeniile Fuziuni & Achiziţii / Corporate, Financiar Bancar şi Pieţe de Capital, Energie şi Resurse Naturale şi IT, Media şi Telecom.

„Aceste premii reprezintă o nouă confirmare pe plan local a proiectelor de anvergură asistate de Muşat & Asociaţii pe parcursul anului trecut, în domenii cheie pentru activitatea firmei. Portofoliul de clienţi şi complexitatea proiectelor asistate ne recomandă drept unul dintre liderii pieţei avocaţiale, care impune cele mai înalte exigenţe în serviciile sale”, a spus Cătălin Băiculescu, Co-Managing Partner Muşat & Asociaţii.

În ultimul an, firma s-a implicat în tranzacţii importante precum achiziţiia free float a Rompetrol Group în cadrul Rompetrol Rafinare SA, asistarea fondului de investiţii Platinum Equity în operaţiunea de cumpărare, restructurare şi vânzare a celor trei fabrici Alcoa Fujikura în România, consilierea Roche Diagnostics International în achiziţia activelor deţinute de Top Diagnostics în valoare de 17,5 milioane de euro, achiziţia pachetului majoritar de acţiuni la Bere Azuga de către SABMiller sau asistarea Sanofi Aventis cu privire la lansarea ofertei publice de preluare a Zentiva România.

Expertiza Muşat & Asociaţii este recunoscută şi de publicaţiile străine de specialitate (Chambers & Partners, Practical Law Company, Legal 500, International Financial Law Review etc.), care recomandă cu regularitate firma pe primul loc al clasamentelor realizate în România, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România. Muşat & Asociaţii conduce în clasamentul Practical Law Company (PLC) Which Lawyer?, fiind singura casă de avocatură de pe piaţa locală recomandată în toate ariile de expertiză analizate de PLC şi lider în 11 din cele 15 domenii prezentate în România. De asemenea, cea mai recentă ediţie a International Financial Law Review 1000 (IFLR), ghid juridic specializat pe domeniul financiar bancar, plasează firma pe primul loc în toate cele patru domenii analizate în ţara noastră: fuziuni & achiziţii, drept bancar, pieţe de capital şi finanţări de proiecte. Firma ocupă prima poziţie şi în majoritatea ariilor de practică analizate pe piaţa avocaţială locală de către ghidurile juridice Chambers & Partners şi Legal 500.

Print Friendly, PDF & Email