Bucureşti, 27 aprilie 2016: Muşat şi Asociaţii, promotor al avocaturii de business în România, a lansat astăzi “Muşat & Asociaţii Mentor”, un program ce îşi propune să răspundă nevoilor educaţionale ale societăţii de mâine. Dezvoltat împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, prin intermediul Asociației Studenților în Drept, programul educaţional oferă studenţilor posibilitatea de a se integra în echipe de avocaţi cu experienţă şi renume, într-o cultură organizațională care încurajează dezvoltarea aptitudinilor și atingerea potențialului maxim de performanță, având în spate susţinerea şi forţa unui brand românesc redutabil.

“Muşat & Asociaţii Mentor” este un proiect destinat celor mai buni studenți la Drept din anii III și IV de studiu, menit să le asigure acestora un început profesional de calitate și posibilitatea de a înțelege cum funcționează una dintre cele mai prestigioase case de avocatură din România. Prin acest program, Mușat & Asociații oferă 10 stagii de practică plătite, care se desfăşoară pe o perioadă de patru săptămâni, începând cu 04-29 iulie 2016 şi continuând cu 01-31 august 2016.

“În cei peste 25 de ani de activitate, am modelat piața serviciilor juridice și am ridicat continuu standardele avocaturii de business. Muşat & Asociaţii a format sute de avocaţi, mulţi dintre ei recunoscuţi pe plan local şi internaţional pentru expertiza şi profesionalismul lor. Excelenţa și profesionalismul sunt valori datorită cărora Muşat & Asociații a devenit una dintre cele mai respectate case de avocatură din România. Credem că este și răspunderea noastră să formăm generaţia de mâine şi să o sprijinim, pentru că doar în acest mod putem contribui la o profesionalizare a pieţei de profil”, a declarat Mona Muşat, Managing Partner Muşat & Asociaţii.

Pe parcursul internship-ului, tinerii studenţi vor primi sprijin de la avocați cu experiență, vor fi încurajați să-și dezvolte spiritul analitic, gândirea critică orientată spre rezultate de business și vor beneficia de training la fel ca și ceilalți avocați ai firmei..

Modalitatea de aplicare la programul Mușat & Asociații Mentor se realizează prin intermediul Asociației Studenților în Drept, tinerii interesați fiind invitați să îşi trimită CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa de email office@asd-ub.ro.

Muşat & Asociaţii este casa de avocatură din România recunoscută anual, la nivel naţional şi internaţional, pentru rezultatele sale excelente. Întotdeauna cu un pas înainte în practica avocaturii de business, specialiștii Muşat & Asociaţii au anticipat de fiecare dată nevoile în continuă transformare ale clienţilor, propunând unghiuri de abordare diferite şi lansând noi arii de practică.

Despre MUŞAT & ASOCIAŢII

MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 16 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile internaţionale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2015, MUŞAT & ASOCIAŢII a câştigat premiul “Firma de avocatură a anului în România”, distincţie acordată anual de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Muşat & Asociaţii îşi adjudeca acest valoros premiu, după distincţia primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista ţărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală şi de Est”, distincţie acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii, în ceea ce priveşte evoluţia portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziţii şi strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicaţie Chambers Europe a decernat firmei MUŞAT & ASOCIAŢII trofeul „Romanian Law Firm of the Year“, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanţe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUŞAT & ASOCIAŢII acordă în mod regulat consiliere juridică celor mai cunoscute şi respectate corporaţii din România, inclusiv o treime din Top 100 şi jumatate din Top 500 mari companii, precum şi instituţiilor publice şi financiare locale în tranzacţii corporative şi financiare sofisticate şi în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini.

Print Friendly, PDF & Email