Mușat & Asociații a primit două premii de la Ziarul Financiar, publicația de afaceri de top din România, în cadrul evenimentului „Gala avocaților”. Distincțiile îi recunosc realizările deosebite de pe Piețele de Capital și poziția de top de pe piața juridică din România.
Premiul piețelor de capital recunoaște asistența oferită de firmă Grupului Rompetrol în cadrul procedurii de ofertă publică obligatorie a Rompetrol Rafinare, cea mai semnificativă tranzacție încheiata la Bursa de Valori Bucureşti, anul trecut, cu o valoare totală de 90.000.000 euro. „De fapt, Mușat & Asociații a coordonat toate cele trei proceduri importante de ofertă publică, finalizate cu succes la Bursa de Valori București în ultimele 12 luni, demonstrând o experiență de neegalat în acest domeniu de activitate. Toate aceste tranzacții au necesitat o abordare complexă, aplicată de echipa noastră de avocați cu experiență, dovedindu-ne astfel capacitatea de a gestiona mai multe proiecte importante în același timp”, declară Miruna Suciu, Avocat Asociat în cadrul Mușat & Asociații și Co-director al Departamentului Piețe de Capital .
Firma a reprezentat SABMiller în cadrul achiziției pachetului majoritar al Bere Azuga și, de asemenea, a oferit asistență Sanofi Aventis pe parcursul preluării indirecte a Zentiva. În prezent, Mușat & Asociații este implicată în cea mai extinsă procedură de scoatere de pe lista societăților cotate la bursă întreprinsă în ultimii ani pe piața de capital locală, radierea Rompetrol Rafinare. Mai mult, Mușat & Asociații a primit un premiu pentru rezultatele financiare pe care le-a înregistrat în 2009. Anul trecut, firma a facturat 12.600.000 euro drept taxe juridice, performanță ce îi reconfirmă poziția dominantă de pe piața juridică română.
Experiența privind piețele de capital a Mușat & Asociații este, de asemenea, apreciată în mod regulat de celebrele ghiduri juridice internaționale, International Financial Law Review (IFLR 1000) și PLC-Which Lawyer?, care plasează firma în topul clasamentelor acestora în acest domeniu de expertiză și ne recomandă avocații ca fiind experți ai pieței române de capital.

Print Friendly, PDF & Email