MUȘAT & ASOCIAȚII promovează doi noi Parteneri în cadrul practicii de litigii, Dna. Elena Cîrlig și Dna. Păuna Neculae, fiecare printre cei mai experimentați avocați de litigii ai firmei, dar și din piață.

Cariera Dnei. Elena Cîrlig a început mai bine de 3 decenii, inițial ca avocat în Baroul Brașov, iar mai apoi ca judecător la Judecătoria Făgăraș, la Curtea de Apel Alba-Iulia și mai apoi la Curtea de Apel Brașov. Cariera de magistrat culminează cu numirea în prestigioasa poziție de Judecător inspector la Consiliul Superior al Magistraturii, după care se reîntoarce în avocatură și din această calitate se alătură echipei Mușat & Asociații.

Ca avocat de litigii, Dna. Neculae asistă și reprezintă atât clienții locali, dar și pe cei internaționali ai firmei, în ariile de practică Litigii & Arbitraj, Drept Civil & Comercial, Drept Administrativ și Drept Societar & Comercial.

De asemenea, Dna. Cîrlig coordonează activitatea biroului Mușat & Asociații din Cluj Napoca încă din anul 2012.

Dna. Păuna Neculae are un parcurs profesional remarcabil, cu peste 30 de ani de activitate juridică. În acest timp a acumulat o vastă experiență, atât ca judecător în cadrul Inspecției Judiciare – Consiliul Superior al Magistraturii, Curții de Apel Bucureşti și a Judecătoriei Sectorului 2 București, dar și ca avocat.

Ca avocat de litigii, Dna. Neculae asistă și reprezintă atât clienții locali, dar și pe cei internaționali ai firmei, activând în toate industriile, inclusiv Auto, Bănci, Fundații, Servicii, Consumatori, Educație, Servicii Financiare, Alimentație, Guvern, Sănătate, Asigurări, Media sau Farma și în toate ariile de practică, inclusiv Drept Comercial, Drept Fiscal, Dreptul Muncii, Dreptul Familiei, Drept Civil şi Executări Silite.

Alături de cei doi noi Parteneri, mai sunt promovați patru avocați în poziția de Managing Associate și cinci avocați în poziția de Senior Associate.

Sunt promovați în poziția de Managing Associate (în ordine alfabetică):  Simona Anton (Dreptul Muncii & Beneficii pentru Salariați, Drept Societar & Comercial), George Chiocaru (Drept Bancar, Drept Imobiliar, Drept Societar & Comercial), Adrian Chirvase (Dreptul Penal al Afacerilor, Litigii & Arbitraj) și Luiza Padiu (Litigii & Arbitraj, Drept Civil, Drept Administrativ, Drept Societar & Comercial).

Sunt promovați în poziția de Senior Associate (în ordine alfabetică): Ioana Cojocaru, Dragoș Lungu, Evelina Mieișor-Grecu, Alexandru Pădurean și Doru Schipor. Promovările vizează departamentele de Litigii & Arbitraj, Dreptul Muncii, Drept Societar și Comercial, Restructurare şi Insolvenţă și Drept Penal.

Ne bucură promovările din acest an, mai ales că vizează atât zona de consultanță, dar și cea de litigii, la toate nivelurile de senioritate, dovedind astfel, odată în plus, dacă mai era necesar, că Mușat & Asociații este o sursă nesecată de talent avocațial. Le mulțumesc colegilor pentru efortul de până acum și le urez mult success în continuare în noile roluri” a declarat Dl. Gheorghe Mușat, Fondator și Managing Partner al Firmei.

 

Despre MUŞAT & ASOCIAŢII

MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având în prezent, 18 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile internaţionale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2018, MUŞAT & ASOCIAŢII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție M&A în domeniul Pharma în Romania, pentru asistența acordată Dr. Max în achiziția grupului A&D Pharma.

În 2016, MUŞAT & ASOCIAŢII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție în domeniul energiei pentru asistența acordată Sterling Resources în procesul de vânzare a operaţiunilor din România către Carlyle International Energy Partners, precum și premiul pentru cea mai mare tranzacție din HORECA pentru asistarea Premier Capital în achiziționarea McDonald’s în România. Distincțiile au fost oferite de Ziarul Financiar, în cadrul Galei Avocaţilor 2016, ediţia a VII-a.

În 2015, MUŞAT & ASOCIAŢII a câştigat premiul “Firma de avocatură a anului în România”, distincţie acordată anual de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Muşat & Asociaţii îşi adjudecă acest valoros premiu, după distincţia primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista ţărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală şi de Est”, distincţie acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii, în ceea ce priveşte evoluţia portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziţii şi strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicaţie Chambers Europe a decernat firmei MUŞAT & ASOCIAŢII trofeul „Romanian Law Firm of the Year“, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanţe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUŞAT & ASOCIAŢII acordă în mod regulat asistență juridică celor mai cunoscute şi respectate corporaţii din România și din străinătate, inclusiv o treime din Top 100 şi jumătate din Top 500 mari companii, precum şi instituţiilor publice şi financiare în tranzacţii corporative şi financiare sofisticate şi în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini.

Print Friendly, PDF & Email