Bucureşti, 1 februarie 2016 – MUŞAT & ASOCIAŢII a cooptat doi noi parteneri în structura de conducere a firmei – Angela Mare şi Paul Buta, ambii cu o bogată experienţă avocațială și recunoscuți ca lideri de practică în ariile lor de expertiză. Astfel, echipa Muşat & Asociaţii numără în prezent 21 de parteneri şi peste 100 de avocaţi, consultanţi fiscali şi practicieni în restructurare şi insolvenţe.

Angela Mare  face parte de mult timp din echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii, având o experienţă profesională de peste 16 ani. Aria sa de expertiză cuprinde litigii civile și comerciale, contencios administrativ, precum și litigii privind piața de capital și achiziţii publice. Pe parcursul carierei de avocat pledant, Angela Mare a reprezentat un portofoliu divers de companii naţionale şi internaţionale în faţa instanţelor de judecată din România, în spețe de mare complexitate, cu implicații financiare considerabile, fiind unanim apreciată de către clienții firmei pentru promptitudinea și eficiența dovedite în soluționarea unor astfel de dosare.

Paul Buta, doctor în drept și asistent universitar la Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu”, are o experiență juridică de peste 10 ani, fiind specializat în litigii civile și comerciale şi, de asemenea, în dreptul concurenței și proprietate intelectuală. A fost implicat în dosare de anvergură, acordând asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienţi internaţionali (cu precădere investitori străini și companii multinaţionale) cu privire la aspecte specifice sectorului concurenţei, proprietăţii intelectuale, de reglementare în sectorul farmaceutic şi medical. Paul Buta este de asemenea recunoscut pentru expertiza sa în domeniul litigiilor fiscale si arbitrajului  internațional, în mod particular pentru capacitatea de analiză şi soluțiile inovative privind gestionarea cu succes a dosarelor litigioase.

Totodată, 3 avocaţi cu o vechime îndelungată în cadrul firmei Mușat & Asociații, specializaţi în diferite arii de practică, au fost promovaţi în poziţia de “Managing Associates”, aceştia fiind: Stefan Dudaş (Litigii & Arbitraje comerciale), Bogdan Lamatic (Drept penal/Criminalitate economico-financiară) şi Dana Căciulă – Stan (Litigii civile & comerciale), în timp ce alţi 8 avocaţi au fost promovaţi ca “Senior Associates”, respectiv: Adrian Chirvase (Dreptul penal al afacerilor), Pompilia Doană (Litigii civile & comerciale), Adina Pulbere (Drept penal), Valeriu Solcanu (Litigii), Ana Maria Teoc (Litigii), Vincențiu Constantin (Litigii), Ramona Cîrlig (Arbitraj) şi Dana Buscu (Insolvență, Litigii).

Alți 15 avocați s-au alăturat firmei în ultimele  săptămâni, dintre care 3 avocați definitivi (Liviu Togan – Managing Associate, Cătălin Roman – Senior Associate și Diana Dobromir – Associate) și 12 tineri avocați stagiari (Cosmin Şovar, Adrian Rusu, Răzvan Furdui, Sorin Sfetcu, Daniel Ghimpu, Bogdan Herghelegiu, Eduard Iosif, Laurențiu Radu, Doru Schipor, Octavian Marcu, Tania Hotca și Andrei Boacă), cărora le mulțumim pentru încrederea lor în Mușat & Asociații privind dezvoltarea unei cariere avocațiale de succes.

Totodată, conducerea firmei a înțeles să dea curs dorinței exprimate de trei dintre asociații firmei – Miruna Suciu, Luminița Popa și Madălina Berechet – de a se retrage din asociere, urmând a-și desfășura activitatea pe cont propriu într-o altă formă de exercitare a profesiei, împreună cu un colaborator al firmei (Cleopatra Leahu).

Despre MUŞAT & ASOCIAŢII

MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 21 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile internaţionale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2015, MUŞAT & ASOCIAŢII a câştigat premiul “Firma de avocatură a anului în România”, distincţie acordată anual de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Muşat & Asociaţii îşi adjudeca acest valoros premiu, după distincţia primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista ţărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală şi de Est”, distincţie acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii, în ceea ce priveşte evoluţia portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziţii şi strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicaţie Chambers Europe a decernat firmei MUŞAT & ASOCIAŢII trofeul „Romanian Law Firm of the Year“, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanţe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUŞAT & ASOCIAŢII acordă în mod regulat consiliere juridică celor mai cunoscute şi respectate corporaţii din România, inclusiv o treime din Top 100 şi jumatate din Top 500 mari companii, precum şi instituţiilor publice şi financiare locale în tranzacţii corporative şi financiare sofisticate şi în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini.

Print Friendly, PDF & Email