Mușat & Asociații și-a consolidat structura de gestionarea prin numirea Monei Mușat în funcția de Co-Managing Partner și a lui Marius Bârlădeanu în cea de Equity Partner. „De-a lungul ultimilor ani, Mona s-a implicat în mod constant în coordonarea și supervizarea mai multor activităţi în cadrul firmei, pe lângă îndatoririle care îi revin în calitate de Avocat Asociat. A fost numită Co-Managing Partner în semn de recunoaștere a contribuţiei sale semnificative la creșterea cifrei de afaceri a firmei și dezvoltarea activității și a portofoliului de clienți”, a declarat Cătălin Băiculescu, Co-Managing Partner.

Cu peste 13 ani de experiență în cadrul Mușat & Asociații, Mona Mușat a fost numită Avocat Asociat în decembrie 2002 și, în prezent, coordonează departamentul de Drept Imobiliar & Finanțare Corporativă, fiind implicată în proiecte majore pentru clienți internaționali, cum ar fi La Caixa, ING Real Estate Development, Grupo Lar, Erste Bank, Generali Imobilien, Teesland iOG, Tornator, Equest Partners. În calitate de Co-Managing Partner, Mona Mușat va supraveghea sistemele de gestionare a cunoștințelor și PR & Marketing, activitățile de administrare a biroului, precum și implementarea strategiei de dezvoltare a firmei.

Marius Bârlădeanu, unul dintre cei mai valoroși avocați colaboratori seniori ai firmei, a fost promovat în funcția de Avocat Asociat. Acesta este specializat în principal în proiecte în domeniul imobiliar, al construcțiilor și infrastructurii, gestionând și fiind implicat în proiecte complexe, ale căror valoare depășește 900 milioane euro. „Numirea lui Marius confirmă, în primul rând, aptitudinile profesionale ale acestuia și gradul de implicare în gestionarea unui impresionant portofoliu de clienți și proiecte, dintre care unele fiind extrem de inovatoare pentru piața din România. În același timp, reflectă încrederea mea în loialitatea și dedicarea lui Marius, pe care acesta le va dovedi cu siguranță prin îndeplinirea noilor sale responsabilități”, a declarat Gheorghe Mușat, fondator și Senior Partner al firmei.

Cu peste 11 ani de expertiză juridică, Marius Bârlădeanu este specializat în oferirea de consiliere juridică pe parcursul tuturor etapelor proiectelor imobiliare, de la achiziție, organizare pentru dezvoltare și obţinerea de finanțări, la negocierea de acorduri specifice pentru etapa de dezvoltare și finanţare a proiectului, pentru clienți importanți, cum ar fi Nova Imobiliare, BERD, PPF Investments, TNT, Piraeus Real Estate, Bank of Cyprus, OTP Bank, Unicredit. În aceeași măsură, Marius Bârlădeanu a dobândit o vastă experiență legată de aspecte juridice comerciale și corporative, specifice fuziunilor și achizițiilor, înființărilor de asocieri în participațiune, răspunderii patrimoniale, aspecte legate de participații și capital social, guvernare corporativă și restructurare.

Înființată acum 19 ani de Gheorghe Mușat, societatea de avocați Mușat & Asociații a realizat o cifră de afaceri de peste 18,5 milioane euro și a avut un profit de 10 milioane euro în 2008, o majorare anuală de 30%.

Print Friendly, PDF & Email